ЗА ФИРМАТА

Home  >>  ЗА ФИРМАТА

Биофлейвър е търговска компания, специализирана в продажбата на функционални хранителни съставки, подправки, аромати, оцветители и т.н. Компанията е динамично развиваща се и предлага широка гама от продукти на пазара.При нас ще намерите продукти, които принадлежат към основните групи добавки в храните, като растителни протеини, животински протеини, антиоксиданти, стабилизатори, натурални подправки, ензими, олеорезини, аромати, оцветители, както и био продукти без Е номера. Фирмата се специализира и в друго направление, което обслужва нуждите на храителната индустрия. Компанията предлага машини и технологично оборудване за различните сфери на хранителната промишленост.

Dutch Global Spice -trade--Dutch Global Spice
Основната цел на Биофлейвър е да се отговори на нуждите и очакванията на своите клиенти. Това може да бъде постигнато чрез предоставяне на висококачествени продукти и услуги. Високото ниво на удовлетвореност на клиентите ни е резултат от внимателен подбор на продукти сред водещи световни производители, навременна доставка и грижа на служителите ни за стабилно и дългосрочно партньорство с контрагентите ни.

f3
Нашата активна и силна връзка с доставчиците и бизнес партньорите ни осигурява надеждност и дава възможност да се изпълняват обширни поръчки в относително кратък период от време.