УСЛУГИ

Home  >>  УСЛУГИ

Логистика

Когато става въпрос за логистична подкрепа, ние се ангажираме да отговаряме на очакванията на нашите партньори. Ние изпълняваме задълженията си към тях с голямо внимание, знаейки, че трябва напълно да отговаряме на все по-нарастващите изисквания за качество в рамките на хранителната индустрия.

Ние предлагаме специализирани логистични решения, които осигуряват гладко протичане на процеса на доставка и осигуряват възможност за проследяване.

Техническа помощ

Когато става въпрос за хранително-вкусовата промишленост, всичко опира до намирането на правилния подбор на съставки, отговарянето на правилните стандарти и създаване на правилните решения.

Благодарение на нашия фокус върху продължаващото обучение, нашите високо квалифицирани експерти, са решени винаги да бъдат крачка напред в бързо-развиващата се индустрия. По този начин, ние можем да гарантираме, че ще предложим правилните продукти, за да отговарят на вашите технологични нужди. Ние също така предоставяме консултантски и технически препоръки, които да ви помогнат да усъвършенствате процесите си за разработване на продукти.